کد خبر 240999
۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۱
گاهش ۱۴ درصدی میزان خودکشی امسال استان ایلام در مقایسه با سال گذشته

حسن بهرام نیا: با تلاش‌های مضاعف در این حوزه و با استفاده از کارهای فرهنگی و معارف اسلامی و با بهره‌گیری از ظرفیت بزرگان و متنفذین، شاهد کاهش خودکشی در استان بودیم و این روند سیر نزولی میزان خودکشی استمرار خواهد داشت

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری ایلام، روز یکشنبه ۱۳ آبان‌ماه، نشست شورای اجتماعی و کارگروه فرهنگی، سلامت زنان و خانواده استان به ریاست بهرام‌نیا استاندار ایلام و با حضور مجموعه اعضا در سالن جلسات شهدای جمهور استانداری برگزار شد.
استاندار ایلام در این نشست ضمن گرامی‌داشت روز ۱۳ آبان‌ماه به‌عنوان روز ملی استکبار ستیزی، گفت: طبق آمار رسمی پزشکی قانونی استان، میزان خودکشی امسال استان ایلام در مقایسه با سال گذشته ۱۴ درصد کاهش یافت که این کاهش نشان از وحدت‌رویه و همکاری دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌های مردم‌نهاد و  بزرگان است.
وی ادامه داد: با تلاش‌های مضاعف در این حوزه و با استفاده از کارهای فرهنگی و معارف اسلامی و با بهره‌گیری از ظرفیت بزرگان و متنفذین، شاهد کاهش خودکشی در استان بودیم و این روند سیر نزولی میزان خودکشی استمرار خواهد داشت.
بهرام‌نیا افزود: این کارگروه‌ از کارگروه‌های مهم استان محسوب می‌شود چرا که پایه توسعه استان به مسایل اجتماعی، فرهنگی و سلامت جامعه گره خورده است.
وی ادامه داد: هر قدر با تلاش در این حوزه سرمایه‌گذاری کنیم به همان اندازه توفیقات خواهیم داشت. در دولت سیزدهم و دولت چهاردهم توجه به موضوع جوانی جمعیت بسیار مهم و اساسی است.
استاندار ایلام، جمعیت را یکی از مولفه‌های قدرت هر کشور ذکر کرد و گفت: در این خصوص تاکید دارم مدیران به بحث جوانی جمعیت و فرزندآوری توجه ویژه‌ای داشته باشند.
وی اقدامات انجام شده در خانواده و حوزه جوانی جمعیت را یکی از ملاک‌های ارزیابی مدیران عنوان کرد و گفت: همیشه باید براساس آمار و برنامه عمل کنیم.
نماینده عالی دولت در استان ایلام بیان داشت: ایلام هویت دینی، مذهبی و فرهنگی  دارد و با ۳ هزار شهید، مقام معظم‌رهبری از این استان، به‌عنوان دژ مستحکم یاد کردند و این کلام رهبری افتخاری برای مردم این دیار است.
وی افزود: باید با مهارت‌ تمام، تجربه، تدبیر و هوشیارانه و با استفاده از مشاوره‌های صحیح، تصمیم‌گیری و حرکت کنیم تا خدمت‌گزاری شایسته برای مردم غیور و عزت‌مند استان ایلام باشیم.
استاندار ایلام یادآور شد: تونل کبیرکوه بزرگترین تونل جاده‌ای کشور در مقیاس ملی به طول ۷ هزار و ۲۰۰ متر است که در سال ۱۳۸۹ کلنگ‌زنی شد و تاکنون ۲۴۰۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است، که ۲ هزار و ۱۳۸ میلیارد تومان آن در دولت سیزدهم و ۲۶۲ میلیارد آن مربوط به دولت‌های ماقبل است.
وی خاطرنشان کرد: تونل کبیرکوه از برکات نظام برای مردم است، این تونل بی‌بدیل در دولت گذشته(سیزدهم) به سرانجام رسید اما جت‌فن‌ها، سیستم تهویه و روشنایی آن، ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و بیش از هزار میلیارد تومان نیز(از مجموع ۲۴۰۰ میلیارد تومان) باید به پیمانکار پرداخت شود، بنابراین در مجموع تونل کبیرکوه، ۱۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
 بهرام‌نیا عنوان کرد: این تونل در ایام اربعین‌حسینی به خاطر تسهیل در تردد زوار به صورت موقت و برای مدت ۱۰ الی ۱۵ روز بازگشایی شد ولی پس از ایام ماه صفر(پایان اربعین‌حسینی) تونل بسته شد، چرا که سلامت مردم برای ما بسیار مهم است و سلامت مردم بزرگ‌ترین سرمایه نظام در حوزه اجتماعی محسوب می‌شود. 
وی توضیح داد: نمی‌توانیم به طور احساسی و تحت فشار عده‌ای قبل از اتمام کامل نواقصات، تونل را افتتاح کنیم؛ چرا که با افتتاح تونل، ردیف‌های اعتباری آن حذف خواهد شد.
بهرام‌نیا اضافه کرد: به‌خاطر آسایش مردم دو شهرستان آبدانان و دره‌شهر، بعد از ایام اربعین کارگروهی متشکل از معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، مدیرکل راه و شهرسازی، پلیس راهور و فرمانداران دو شهرستان آبدانان و دره‌شهر برای ایمنی تونل تشکیل و مقرر گردید؛ این کارگروه طی ۴۵ روز خطرات جانی و مالی، موانع و مشکلات و نواقص تونل از جمله خط‌کشی، آسفالت دو لاین تونل، آشکارسازی و نصب علائم راهنمایی و رانندگی و... را انجام و این موانع را برطرف کنند. در مدت زمان معین‌شده کارگروه مذکور موانع را برطرف کرد و با مصوبه شورای تامین استان، اعلام شد اگر موانع مذکور برطرف شده است، به طور مجدد تونل بازگشایی شود، سپس معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اعلام و تایید کرد که موانع موصوف برطرف شده است و ساعت ۱۱ روز شنبه برای استفاده عموم، بازگشایی می‌شود.
نماینده عالی دولت در استان ایلام بیان داشت: وقتی یک پروژه افتتاح شود، ردیف ملی و استانی آن پروژه به طور کامل حذف می‌شود، این پروژه در حال حاضر ۱۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد(هزار میلیارد تومان مطالبات پیمانکار و ۶۰۰ میلیارد تومان برای جت‌فن، سیستم تهویه و روشنایی آن است). 
وی تصریح کرد: اگر پروژه‌ای ناقص و ناتمام باشد باید نمایندگان محترم مانع از افتتاح آن شوند، چون نمایندگان محترم جدای از وظیفه قانون‌گذاری، وظیفه نظارت بر اجرای قوانین دارند.
استاندار ایلام گفت: با اعلام مدیرکل محترم راه و شهرسازی به عنوان کارفرمای پروژه، این پروژه ۱۶۰۰ میلیارد تومان نیاز دارد و پس از تکمیل نهایی، برای افتتاح آن باید مقامات عالی‌رتبه کشوری مانند ریاست محترم جمهور یا وزیر محترم راه و شهرسازی به استان بیایند و این حضور مقامات عالی‌رتبه نظیر رئیس‌ محترم جمهور، برای استان عایداتی خواهد داشت. 
بهرام‌نیا ادامه داد: هفته گذشته نیز در دیدار با خانم دکتر صادق وزیر محترم راه و شهرسازی، تقاضای تخصیص اعتبار برای تکمیل سیستم تهویه، جت‌فن‌ها و روشنایی تونل کبیرکوه را داشتیم.
وی اضافه کرد: در مصاحبه‌ها اعلام کردند که شب قبل از روز بازگشایی مجدد، به دستور استاندار این تونل بازگشایی شده است، در صورتی که اینجانب با اطلاع وزیر محترم کشور، طی چند روز گذشته در استان نبودم و الا به مدیرکل راه و شهرسازی اجازه نمی‌دادم که برای بازگشایی مجدد تونل که قبلا به صورت موقت باز شده بود راهی آبدانان شود، چرا که باید وقت خود را برای گرفتن اعتبارات باقی‌مانده تونل صرف کرد، وقت‌ و زمان‌ باید در مرکز و در وزارت‌خانه‌ها برای گرفتن و تخصیص اعتبارات پروژه‌های ردیف‌دار ملی صرف شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha